Løbeklubben Skovløberne Rold, Skørping

FIND DIT TRÆNINGSNIVEAU HOS SKOVLØBERNE ROLD

VORES TRÆNING ER INDDELT I HOLD, SOM PASSER TIL HASTIGHED OG DISTANCE

Uanset om du er mest til at løbe/gå i skoven, trailløb på den små stier mellem træstammerne, eller om du er til hurtigt løb henover stok og sten, er Skovløberne Rold den løbeklub, som passer til dig. Du kan frit vælge mellem vores forskellige hold fra gang til gang og deltage på så mange hold, som du har lyst til.

DGI-uddannede trænere

De fleste af trænerne hos Skovløberne Rold har taget en træneruddannelse eller kurser i løb og gang hos DGI. DGI udbyder løbetræneruddannelser, som klæder trænere på til at sprede løbeglæde og skabe gode oplevelser før, under og efter løbetræningen for løbeklubbens medlemmer.

Træningshold

SKOVLØBERNE ROLDS TRÆNINGSHOLD

De Rutinerede

Holdet henvender sig til dig, der er godt i gang med at løbe og som udgangspunkt kan løbe cirka 10 km (eller mere) uden pause. Vi har det hyggeligt med at løbe med en hastighed på omkring 5.30-6.30 min/km – selvfølgelig tilpasset deltagerne og den enkelte trænings indhold. Der er løbende opsamling undervejs, så alle der kommer med ud også kommer med hjem. Træningen varierer fra gang til gang og består af både almindeligt løb, trailløb, intervalløb, bakkeløb, diverse løbelege og styrketræningsøvelser.

Trim

Vores Trim-hold henvender sig til dig, der holder af løb, men som ikke nødvendigvis har et mål om at løbe en halvmaraton eller noget andet ekstremt. Vi løber ca. 5-8 km til træning med eller uden gå-pauser. Nogle gange løber vi 5-1, hvor vi går 1 min og løber 5 min. Der skal være plads og tid til at nyde naturen og fællesskabet. Vores løbehastighed er ca. 6.30-7 min/km. Der er "løbende" opsamling hele vejen - så de hurtigste løber ned bag om og opsamler de mindre hurtige. På den måde løber vi samlet ud og hjem. Vi løber alt fra almindelig jogging til fartløb, trailløb og bakkeløb.

Formiddags-holdet

Formiddagsholdet henvender sig til dig, der har fri til at løbe tirsdag og/eller formiddag. På træningen er der et godt miks af mere eller mindre erfarne løbere, som har lyst til at løbe i socialt lag og få udviklet deres løb. Vi løber typisk 6-10 km med få eller ingen gåpauser, med et tempo omkring 6 min. pr km plus/minus. Der bliver taget udgangspunkt i hver enkelt person, på en sådan måde, så vi gerne skulle kunne have det sjovt og nyde vores løb samt have det godt bagefter.

"Tempo-holdet"

Tempo-holdet henvender sig til erfarne løbere med ”ild i fødderne”. Du kan løbe mindst 11-12 km uden stop på ca. en time men har ambitioner om at løbe længere i samme tempo eller hurtigere. Træningen lægger op til at udvikle hurtige løbere med ambitioner om at blive udfordret i en gruppe af løbere på samme niveau. Med Rebild Bakker i baghaven er det oplagt, at der foruden almindeligt løb også forekommer bakketræning, trail og orienteringsløb i den ugentlige træning. Vi kan ikke garantere et fast program, men vi lover, at det bliver varieret!

Gå-holdet

Gå-holdet er for alle, som ønsker at gå i skoven i raskt tempo - 5-6 kilometer pr. gang. Holdet henvender sig både til løbere, som er skadede men gerne vil holde sig i gang, og til dig, der ikke ønsker at løbe men gerne vil mødes med andre og gå i en en flok. I den mørke tid går deltagerne med pandelamper. Gruppen følges ad, og alle kommer med hjem. Forslag til ruter er altid velkommen.

• Træning og løb: tirsdage og torsdage kl. 17.30-18.30